Kerkstraat 24 0ong NIEUWAAL

Verkocht onder voorbehoud

Kerkstraat 24 NIEUWAAL Kerkstraat 24 NIEUWAAL Kerkstraat 24 NIEUWAAL Kerkstraat 24 NIEUWAAL
Vraagprijs: € 269.000,- k.k.
Bouwvorm: n.v.t.

Staat hier straks uw nieuw gebouwde huis?

In het landelijk gelegen dorp Nieuwaal, dat langs de Waal ligt iets ten westen van Zaltbommel, bieden wij dit grote bouwkavel aan. Nieuwaal ligt in het midden van het land, langs de slingerende rivier met prachtige uiterwaarden. Hier heeft de natuur de ruimte gekregen en u is het echt genieten, ook in de verschillende beschermde (stilte-)natuurgebieden in de buurt.

Maar ook de steden zijn snel bereikbaar: Den Bosch een ruim kwartier, Utrecht een half uurtje en in Rotterdam sta je ook binnen een uur. En dan na je werk weer naar het rustige dorp rijden, waar je de hectiek van de stad achter je kan laten?! Wie droomt er niet van een vers eitje van de eigen kippen, of misschien zelfs een paardje bij huis. Overigens zijn er verschillende voorzieningen voor paarden in de buurt.

Op het perceel van maar liefst 2819 m2 kunt u uw droomhuis realiseren. Wij hebben al wel enkele ideeën uitgewerkt, er zijn 4 varianten beschikbaar van ‘modern’ tot ‘fruitboerderij’. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen ideeën hier kwijt. Mocht u interesse hebben, laat het ons weten. We kunnen u ook in contact brengen met een architect en/of aannemer, maar u bent volledig vrij in uw keus!

Vraagprijs: € 269.000,- k.k..

Adres

Straatnaam: Kerkstraat 24
Huisnummer: 0
HuisnummerToevoeging: ong
Postcode: 5313 AR
Woonplaats: NIEUWAAL
Land: NL

Overige

Status beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouwvorm n.v.t.
← Terug