Kerkstraat 0ong NIEUWAAL

Vraagprijs: € 299.500,- v.o.n.
Bouwvorm: n.v.t.

UNIEKE NIEUWBOUW in NIEUWAAL

Unieke kans om vrij en riant te wonen in het mooie, landelijk gelegen dorp Nieuwaal (gemeente Zaltbommel). Aan de Kerkstraat ligt een perceel van maar liefst 2.750 m2 waar U uw eigen(-tijdse) vrijstaande woning kunt realiseren.

Ja inderdaad: u kunt uw woning op maat laten maken! Zelf een huis indelen naar uw eigen wensen, dat wil toch iedereen!! Zelf bepalen of u de woonkamer aan de voorzijde wilt of juist aan de achterzijde. Een prachtige erker, overdekt terras, een bijkeuken of een vrijstaande garage? Aan u de keus!

Er is een tweetal ontwerpen in boerderij-stijl gemaakt met een inhoud van circa 700 m3. U hebt de vrijheid hier geheel of gedeeltelijk van af te wijken. Een impressie toont de opzet van een riante boerderijwoning. De ontworpen woningen bieden u een fraaie plattegrond: entree, woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken en inpandige garage. Op de verdieping 3 of 4 slaapkamers en een badkamer.
De aannemer/ontwikkelaar heeft heel veel ervaring op het gebied van duurzaam bouwen dus ook hierbij kunnen wij u desgewenst adviseren. U bent uiteraard ook vrij om een andere aannemer in te schakelen.

Ongetwijfeld heeft u nog vragen en andere wensen. Neem hierover contact met ons op en proef zelf de ongekende mogelijkheden.

Uw woonwens, onze uitdaging !!

Nieuwaal
Nieuwaal is een klein, rustig landelijk gelegen dorp aan de Waal, nabij verschillende natuur-/stiltegebieden in de uiterwaarden. Zaltbommel en Gameren liggen op een steenworp afstand. Binnen een half uur rijden bent u in de grotere steden Den Bosch, Utrecht, Gorinchem en Nijmegen.

Voorzieningen
– basisschool (protestants-christelijk)
– twee kerken
– Oranjevereniging (samen met Gameren)
– jaarmarkt
– voor winkelen, sporten of buiten de deur eten kunt u prima terecht in bijv. Zaltbommel of Gameren (Jumbo).

Bereikbaarheid
Nieuwaal is goed bereikbaar per auto. Het ligt centraal in Nederland en dicht bij de uitvalswegen, zonder daarvan hinder te ondervinden.

Prijs:
De prijs van de voorstelde woningen (inclusief kavel) bedraagt € 650.000,= vrij op naam. Voor de afwerking van deze woning is een technische beschrijving en afwerkstaat per ruimte beschikbaar waar wij u nadrukkelijk naar verwijzen.

Adres

Straatnaam: Kerkstraat
Huisnummer: 0
HuisnummerToevoeging: ong
Postcode: 5313 AR
Woonplaats: NIEUWAAL
Land: NL

Overige

Status beschikbaarheid Beschikbaar
Bouwvorm n.v.t.
← Terug