Tolstraat 2c ZALTBOMMEL

Vraagprijs: € 195.000,- v.o.n.
Bouwvorm: nieuwbouw
Woonopp.: 104 m2
Aantal kamers: 3
Bouwjaar: 2013

Midden in het prachtige centrum van het vestingstadje Zaltbommel, met het historische Raadhuis op de Markt als directe buur, bieden wij u 2 fraaie appartementen gelegen in een kleinschalig complex aan de Tolstraat. Het complex heeft de beschikking over een lift, trappenhuis, een centrale fietsenberging en in het souterrain bergingen. De woningen worden casco opgeleverd.

INDELING Tolstraat 2-C en 4-A:

De drie-kamerappartenten zijn nagenoeg identiek en hebben uitzicht op de Tolstraat. Elk appartement heeft een woonoppervlakte van 105 m². De indeling is als volgt: woonkamer/ open keuken van ca. 50 m², 2 slaapkamers van respectievelijk ca. 18 m² en ca. 10 m², ruime badkamer, toiletruimte, wasmachineruimte en keukenberging. Op de beschut gelegen loggia van ca. 8 m² kunt u heerlijk buiten zitten.

De indeling kan nog naar eigen wens aangepast worden. In Appartement nummer 4a (tweede verdieping) staan nog geen binnenwanden, in appartement 2c (eerste verdieping) wel, tevens is deze woning ingericht voor een sfeerimpressie en om een goed gevoel van de ruimte te krijgen.

ALGEMEEN

De genoemde koopsom is op basis van de huidige (casco) afwerkstaat. Dit betekent dat het appartement zonder keuken, sanitair, mv-/cv-installatie, verlaagd plafond, binnenwanden, leidingen na meterkast, afwerkvloer en stuc- en tegelwerk aangeboden wordt.

ZALTBOMMEL

Niet alleen de gezellige binnenstad met diverse toeristische trekpleisters, een gevarieerd en compleet winkelaanbod, diverse horecagelegenheden en een populaire jachthaven zal u bekoren, maar ook de gevarieerde natuur die de directe omgeving biedt! Zaltbommel maakt deel uit van de Bommelerwaard en is gelegen in het Gelderse Rivierengebied, direct op de grens met Brabant. In de Bommelerwaard is het heerlijk wandelen, fietsen of watersporten. De ligging van Zaltbommel, direct aan autosnelweg A2 maakt Zaltbommel daarnaast tot populaire vestigingsplaats voor velen.

Adres

Straatnaam: Tolstraat
Huisnummer: 2
HuisnummerToevoeging: c
Postcode: 5301 AX
Woonplaats: ZALTBOMMEL
Land: NL

Overige

Status beschikbaarheid Beschikbaar
Bouwvorm nieuwbouw

Bestemming

Huidig gebruik: Woonruimte
Huidige bestemming: Woonruimte
Permanente bewoning: ja
Recreatiewoning: nee

Maten en ligging

Liggingen: aan rustige weg
Inhoud: 330
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 104
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 8

Bouwjaar

Jaar omschrijving: 2013
In aanbouw: nee

Onderhoud

Binnen: goed
Buiten: goed

Diversen

Isolatievormen: dubbel glas

Voorzieningen wonen

lift

Tuin

Tuintypen: geen tuin

Garage

Soorten: geen garage

Appartement

Soort appartement: portiekflat
Kenmerk appartement: appartement
Kwaliteit appartement: normaal
Open portiek: nee
Woonlaag: 1
Aantal woonlagen: 2
v v eChecklist aanwezig: ja
v v eKenmerken:

Verdiepingen

Aantal: 1
Aantal kamers: 3
Aantal slaap kamers: 2
← Terug