Aankoopbegeleiding

Overweegt u een aankoopmakelaar?

Het kopen van een woning is geen alledaagse aangelegenheid. Dit vraagt dus om de deskundige begeleiding van een makelaar. Wij halen voor u graag alle angels en klemmen uit dit stressvolle en moeilijke proces. Bovendien kunnen wij voor u scherp onderhandelen op koopsom èn voorwaarden.

Wij zijn als geen ander op de hoogte van actuele prijsontwikkelingen, en aspecten zoals milieuzaken, toekomstige ontwikkelingen in de omgeving, juridische zaken etc. Wij bezichtigen uw droomhuis en beoordelen de waarde, de ligging, de mogelijkheden, de bouwkundige staat en andere relevante zaken. Indien nodig adviseren wij bijvoorbeeld een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren.

Wanneer een akkoord is bereikt zorgen wij ervoor dat de koopovereenkomst met u wordt doorgenomen, voordat u tot ondertekening overgaat. Op de dag van de eigendoms-, en sleuteloverdracht lopen wij samen met u de woning nog eens door om de woning voor een laatste keer te inspecteren en meterstanden te noteren. Tenslotte begeleiden wij u graag naar de notaris!

Dit gehele proces staat in het teken van begeleiding en ontzorging van u, als woningkoper. Helder, gemakkelijk en goed gekocht!