20|tweekapper|Erf Ammersoyen

14 Twee-onder-één-kapwoningen fase 1b Erf Ammersoyen > Erf Ammersoyen|tweekapper|Louvre

Koopsom: € 259.500,- v.o.n.
Woonopp.: 132 m2
Perceelopp.: 212 m2

Twee onder één kapwoning type Louvre:

De woning kenmerkt zich door de jaren dertig architectuur en de ruime opzet. De aangeboden opties bieden de mogelijkheid om de woning naar eigen wens in te richten. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Het niveau van afwerking:

De buitengevels bestaan uit fraai baksteen metselwerk. De daken zijn voorzien van keramische dakpannen. De buitenkozijnen, -ramen en -deuren zijn van hardhout en waar zinvol voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk.
De woningen zijn uitstekend geïsoleerd conform de huidige regelgeving. Voor alle woningen geldt dat de gevels, vloeren en daken over een hoge isolatiewaarde beschikken. Overal wordt een hoog rendementsketel toegepast. Tevens worden er op de daken van de woningen “zonnepanelen” aangebracht.

Jouw ideale keuken:

De keuken is de plek in huis waar je kookt, eet, werkt en geniet. Daarom is het van belang dat de keuken jouw ideale leefkeuken wordt.
Om je de maximale vrijheid te bieden om de keuken geheel naar eigen stijl in te richten, zijn de woningen in basis niet voorzien van een keukeninrichting. Bij het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst ontvang je een keuken-waardecheque van Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys in Waardenburg. Deze waardecheque is te verzilveren bij de aankoop van een complete keuken in voornoemde showroom.

Een heerlijke badkamer

De toilet- en badruimtes worden uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen van Villeroy en Bosch. Vanzelfsprekend kun je deze ruimtes aan je wensen laten aanpassen. Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys in Waardenburg kan je professioneel adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot het sanitair en de tegelkeuze.

Kopersbegeleiding

Bij Bouwbedrijf van Peer hechten we veel belang aan een goede begeleiding. Wij loodsen je soepel door het bouwproces heen en ontvangen je graag persoonlijk op kantoor om de bijzonderheden van je woning met je door te nemen. Door goed te luisteren kunnen we inspelen op je persoonlijke wensen voor je woning. Gedurende de bouwperiode ontvang je van ons geregeld nieuws over de status van je nieuwbouwwoning. Op de kijkdagen ben je van harte welkom op de bouwplaats.

Voor meer informatie over Bouwbedrijf van Peer kijk op www.bouwbedrijfvanpeer.nl

De woningen worden gebouwd met Woningborg-Garantie- en waarborgregeling voor meer zekerheid.

Het plan
Het plan Erf Ammersoyen ligt in Noord Ammerzoden, ten noorden van de Uilecotenweg in een open landelijk gebied, maar toch dichtbij het centrum waar winkelcentrum De Haar en dorpshuis ‘De Weesboom’ en gezellige horecagelegenheden zich bevinden. Basisschool “De Schakel” is gemakkelijk te voet bereikbaar. Een woningbouwprogramma met een groene opzet en uitstraling.

Adres

Straatnaam: 20|tweekapper|Erf Ammersoyen
Huisnummer: 0
HuisnummerToevoeging: ong
Postcode: 5324 JA
Woonplaats: Ammerzoden

Overige

Maten en ligging

Liggingen: aan rustige weg
Inhoud: 490
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 132
Perceel oppervlakte: 212

Diversen

Dak:

Installatie

Soorten verwarming: c.v.-ketel

Tuin

Tuintypen: achtertuin
Totale oppervlakte: 128

Garage

Soorten: aangebouwd steen
Voorzieningen: voorzien van elektra
Capaciteit: 1
← Terug