Nieuwbouw projecten

BEERSTEEG | Zaltbommel

Beersteeg Zaltbommel

Op een prachtige lokatie, op een steenworp van het historische stadscentrum, ligt langs de dijk dit gevarieerde nieuwbouwplan. Het plan sluit aan op het park dat zich langs de Bloemkeshof tot het natuurgebied het Kloosterwiel uitstrekt.

Het plan bestaat uit 7 huurwoningen, 11 koopwoningen en 10 kavels voor vrijstaande en 2/1-kapwoningen.

Verkoop geschiedt volgens voorwaarden van de gemeente Zaltbommel. Dit betekent dat u om in aanmerking te komen bij de gemeente ingeschreven moet staan als woningzoekende. Dat kan via de website van de gemeente. Indien u zich wil inschrijven voor een kavel of woning in het plan de Beersteeg, dan doet u dat apart via het formulier dat u kunt downloaden via FUNDA en inleveren bij de gemeente. De gemeente zal op volgorde van haar lijst van woningzoekenden (de langst ingeschrevene als eerst, en zo verder) de woningen toewijzen, zoveel mogelijk rekening houdend met de opgegeven voorkeur.

WONINGEN:
De woningen worden zeer energiezuinig gebouwd: ze hebben een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0, en zijn daarvoor bijvoorbeeld voorzien van zonnepanelen. De woningen beschikken standaard over vloerverwarming op de begane grond.

KAVELS:
De kavels voor de koopwoningen variëren van 143 tot 246 m2.

Voor de bouwkavels is een informatieblad met de globale mogelijkheden, de kavels variëren van 314 tot 492 m2.

http://www.vanwanrooij.nl/zaltbommel-beersteeg/

Type woningen