Bouwnummer

Dijkzigt Zuid > Twee-onder-een-kapwoning

Bouwnummer
Koopsom: € 275.000,- v.o.n.
Woonopp.: 126 m2

Wonen in Zuilichem, Dijkzigt Zuid

Wilt u een heerlijk nieuw, duurzaam en comfortabel huis met een zonnige achtertuin? Dan bent u van harte uitgenodigd om deze stijlvolle eengezinswoningen en tweekappers in dit nieuwbouwplan in Zuilichem te komen ontdekken. De woningen bieden verrassend veel vierkante meters woonplezier tegen aantrekkelijke prijzen!

Bij de ontwikkeling van dit project is hoog ingezet op betaalbaar wonen; in aanschaf én onderhoud. Met praktische, duurzame woningen op ruime kavels. Er is gezocht naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. De woningen zijn dan ook zorgvuldig door de architect vormgegeven waarbij de woningen zo zijn ontworpen dat ze passend zijn in hun omgeving. Alle woningen zijn zeer ruim te noemen en worden standaard netjes en comfortabel uitgerust. Zo is er standaard voorzien in Sphinx sanitair, groot formaat tegelwerk en worden de woningen standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond. De woningen hebben zonnige tuinen en zijn voorzien van drie slaapkamers, een badkamer, een vrij indeelbare zolder en zijn standaard al voorzien van een garage (bij 2-onder-1-kapwoning) of een berging in de tuin (bij eengezinswoning).

Al met al zeer nette en complete woningen dus! Voor de hoekwoningen is een garage optioneel!
Bij de bouw van deze nieuwe woningen wordt veel aandacht besteed aan het milieu en energiebesparende maatregelen.
De toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en een uitgekiend verwarming- en ventilatiesysteem zorgen voor een behaaglijk en comfortabel binnenklimaat. De woningen worden daarnaast standaard al uitgevoerd met extra zonnepanelen op het dak. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Adres

Straatnaam: Bouwnummer
Huisnummer: 0
HuisnummerToevoeging: ong
Postcode: 5305 AA
Woonplaats: Zuilichem

Overige

Maten en ligging

Inhoud: 542
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 126

Tuin

Tuintypen: geen tuin

Garage

Soorten: geen garage
← Terug