Bouwnummer

Grutakker – Fase VIII > Semi-bungalows – type L

Bouwnummer Bouwnummer
Koopsom: € 289.750,- v.o.n.
Woonopp.: 125 m2
Perceelopp.: 225 m2

Project Grutakker te Hedel

NIEUW IN VERKOOP FASE 8:

Fase 8 bestaat uit zeven, fraai vormgegeven koopwoningen:

Woningtype L: de semi-bungalow

Deze zes fraai vormgegeven huizen zijn steeds als twee onder een koop woningen aan elkaar geschakeld. De woningen beschikken over een flink woonoppervlak: ca. 125 m2. Aan de voorzijde ligt de keuken van ca. 21 m2, met een leuke erker zoals er meer in deze fraaie woonwijk te zien zijn. Aan de achterzijde ligt de woonkamer van 36 m2, met dubbele deur naar de achtertuin. Verder is er op de begane grond de badkamer en een grote slaapkamer. Indien gewenst kan er een eenvoudig een tweede slaapkamer gecreëerd worden door de woonkamer aan te passen.

De verdieping is voorzien van een dakkapel, zodat het mogelijk is om er bijvoorbeeld een kamer te realiseren.

Perceelgrootte: 225 m2.
Bouwnummers 32 € 289.750,- von.

Grutakker is een stijlvolle nieuwbouwwijk met een grote variatie aan woningen. Architect Maarten Otten heeft zich laten inspireren door het bekende ‘Witte Dorp’ in Eindhoven, van de beroemde Nederlandse architect Dudok. De nieuwe wijk blijft in ontwikkeling. Ondertussen wordt alweer nagedacht over de volgende fase, waarschijnlijk met verschillende vertrouwde en nieuwe woningtypen.

Grutakker ligt in een omgeving waar wonen, werken en recreëren uitstekend samengaan. Hedel heeft voldoende voorzieningen om in de dagelijkse behoeften te voorzien en ligt in het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard. Hedel ligt tussen de Maas en de Waal en is één van de 11 kernen van de gemeente Maasdriel vlakbij Ammerzoden, Velddriel en Kerkdriel. De historische centra van Den Bosch en Zaltbommel bevinden zich op nog geen 10 minuten rijden en ook de A2 en de A59 zijn snel te bereiken.

Daarnaast maakt Makelaarsoord of Van Kessel & Smit woningmakelaardij graag een afspraak met u om een gedetailleerde uiteenzetting te geven van alle aspecten van het project, zowel bouwkundig, juridisch als financieel. Wij heten u van harte welkom op ons nieuwbouw info centrum op de Waterstraat 23 te Zaltbommel!

Mocht uw interesse zijn gewekt, kijkt u dan verder op de website of laat u informeren door de makelaar.

Adres

Straatnaam: Bouwnummer
Huisnummer: 0
HuisnummerToevoeging: ong
Postcode: 5321
Woonplaats: Hedel

Overige

Maten en ligging

Liggingen: aan rustige weg
Inhoud: 515
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 125
Perceel oppervlakte: 225

Diversen

Dak:

Installatie

Soorten verwarming: vloerverwarming gedeeltelijk

Tuin

Tuintypen: achtertuin

Garage

Soorten: geen garage
← Terug