Bouwnummer

Grutakker – Fase VIII > Vrijstaand Type D

Bouwnummer Bouwnummer
Koopsom: € 424.750,- v.o.n.
Woonopp.: 170 m2

Project Grutakker te Hedel

NIEUW IN VERKOOP FASE 8:

Type D: vrijstaande woning

Markant aan dit hoge herenhuis is de woonkamer met de erker/uitbouw. Hierdoor is er een prachtige living ontstaan van ca. 44 m2. Aan de achterzijde ligt de open keuken,met dubbele deur naar de tuin. Op de eerste verdieping liggen 3 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. Op de royale tweede verdieping zijn nog twee grote slaapkamers, en de ruimte voor CV en witgoed. Verder is er nog een flinke bergvliering.

Aan de woning vast staat een stenen garage. Het huis heeft een woonoppervlak van ca. 171 m2 en staat op 324 m2 grond.

Bouwnummer 55. € 424.750,= von

Grutakker is een stijlvolle nieuwbouwwijk met een grote variatie aan woningen. Architect Maarten Otten heeft zich laten inspireren door het bekende ‘Witte Dorp’ in Eindhoven, van de beroemde Nederlandse architect Dudok. De nieuwe wijk blijft in ontwikkeling. Ondertussen wordt alweer nagedacht over de volgende fase, waarschijnlijk met verschillende vertrouwde en nieuwe woningtypen.

Grutakker ligt in een omgeving waar wonen, werken en recreëren uitstekend samengaan. Hedel heeft voldoende voorzieningen om in de dagelijkse behoeften te voorzien en ligt in het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard. Hedel ligt tussen de Maas en de Waal en is één van de 11 kernen van de gemeente Maasdriel vlakbij Ammerzoden, Velddriel en Kerkdriel. De historische centra van Den Bosch en Zaltbommel bevinden zich op nog geen 10 minuten rijden en ook de A2 en de A59 zijn snel te bereiken.

Daarnaast maakt Makelaarsoord of Van Kessel & Smit woningmakelaardij graag een afspraak met u om een gedetailleerde uiteenzetting te geven van alle aspecten van het project, zowel bouwkundig, juridisch als financieel. Wij heten u van harte welkom op ons nieuwbouw info centrum op de Waterstraat 23 te Zaltbommel!

Mocht uw interesse zijn gewekt, kijkt u dan verder op de website of laat u informeren door de makelaar.

Adres

Straatnaam: Bouwnummer
Huisnummer: 0
HuisnummerToevoeging: ong
Postcode: 5321
Woonplaats: Hedel

Overige

Maten en ligging

Inhoud: 730
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 170

Tuin

Tuintypen: geen tuin

Garage

Soorten: geen garage
← Terug