Nieuwbouw projecten

Grutakker te Hedel – fase 7

Project Grutakker te Hedel-fase 7
NIEUW IN VERKOOP FASE 7:

Fase 7 bestaat uit acht grote vrijstaande woningen, fraai vormgegeven met vrij uitzicht;

Woningtype: F en F-erker

Deze fraai vormgegeven huizen zijn steeds per twee met de garages geschakeld (F-F of F-G). Met hun voorname uiterlijk en situering, aan de rand van de wijk, vormen de woningen F en G voor passanten het gezicht van Grutakker. De woningen F zijn er met één of twee erkers en hebben allemaal een fraai balkon aan de voorzijde dat vanuit de ouderslaapkamer te betreden is. Op de begane grond treft men onder andere een riante woonkamer, een aparte ruime eetkamer met halfopen keuken en een bijkeuken aan. Zowel in woon- als eetkamer zijn dubbele deuren naar de tuin voorzien. Op de eerste verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers en een complete badkamer. Een vierde slaapkamer en grote bergruimte vindt men op de tweede verdieping.

Type F; beschikbare woning, bouwnummers 44.

Woningtype: G

Zoals gezegd vormt woningtype G steeds een voornaam koppel met woningtype F. Type G heeft aan de voorzijde een grote uitbouw die onderdeel is van de royale woonkamer. Deze grenst aan de eetkamer met een gezellige open keuken die zich gedeeltelijk bevindt in de zij-erker van de woning. Daarnaast is er op de begane grond een bijkeuken. Vanuit de woningen is de tuin bereikbaar via de bijkeuken of via de dubbele openslaande tuindeuren in de eetkamer. Boven zijn naast een tweede toilet en een complete badkamer, drie ruime slaapkamers, waarvan de ouder-slaapkamer beschikt over een dakterras. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een grote slaapkamer en een bergruimte.

Type G; beschikbare woning, bouwnummer 45.


Deze prachtige nieuwe wijk bloeit op. Inmiddels zijn fase 1, 2, 3, 4 en 5 zijn gerealiseerd. De bouw van fase 6 is reeds gestart. Deze fase bestaat uit vijf vrijstaande woningen, zeer aantrekkelijk geprijsd en energiezuinig. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en hebben hoge isolatiewaarden. Dit zorgt voor lagere energielasten. U kunt ter plaatse de sfeer en kwaliteit van de wijk ervaren.

Grutakker is een stijlvolle nieuwbouwwijk met een grote variatie aan woningen. Architect Maarten Otten heeft zich laten inspireren door het bekende ‘Witte Dorp’ in Eindhoven, van de beroemde Nederlandse architect Dudok. De nieuwe wijk blijft in ontwikkeling. Ondertussen wordt alweer nagedacht over de volgende fase, waarschijnlijk met verschillende vertrouwde en nieuwe woningtypen.

Grutakker ligt in een omgeving waar wonen, werken en recreëren uitstekend samengaan. Hedel heeft voldoende voorzieningen om in de dagelijkse behoeften te voorzien en ligt in het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard. Hedel ligt tussen de Maas en de Waal en is één van de 11 kernen van de gemeente Maasdriel vlakbij Ammerzoden, Velddriel en Kerkdriel. De historische centra van Den Bosch en Zaltbommel bevinden zich op nog geen 10 minuten rijden en ook de A2 en de A59 zijn snel te bereiken.

Daarnaast maakt Makelaarsoord of Van Kessel & Smit woningmakelaardij graag een afspraak met u om een gedetailleerde uiteenzetting te geven van alle aspecten van het project, zowel bouwkundig, juridisch als financieel. Wij heten u van harte welkom op ons nieuwbouw info centrum op de Waterstraat 23 te Zaltbommel!

Mocht uw interesse zijn gewekt, kijkt u dan verder op de website of laat u informeren door de makelaar.

www.grutakker.nl

Type woningen

Type F erker- vrijstaande woning

€ 423.750