Bouwnummer

Grutakker te Hedel – fase 7 > Type F erker- vrijstaande woning

Koopsom: € 423.750,- v.o.n.
Woonopp.: 166 m2
Perceelopp.: 402 m2

Fase 7 –

Woningtype: F-erker

Deze fraai vormgegeven huizen zijn steeds per twee met de garages geschakeld (F-F of F-G). Met hun voorname uiterlijk en situering, aan de rand van de wijk, vormen de woningen F en G voor passanten het gezicht van Grutakker. De woningen F zijn er met één of twee erkers en hebben allemaal een fraai balkon aan de voorzijde dat vanuit de ouderslaapkamer te betreden is. Op de begane grond treft men onder andere een riante woonkamer, een aparte ruime eetkamer met halfopen keuken en een bijkeuken aan. Zowel in woon- als eetkamer zijn dubbele deuren naar de tuin voorzien. Op de eerste verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers en een complete badkamer. Een vierde slaapkamer en grote bergruimte vindt men op de tweede verdieping.

Beschikbaar:

Bouwnummer 42 – Koopsom € 423.750,= Inhoud 745 m³. Perceel 402 m². Woonoppervlakte 166 m².

Grutakker is een stijlvolle nieuwbouwwijk met een grote variatie aan woningen. Architect Maarten Otten heeft zich laten inspireren door het bekende ‘Witte Dorp’ in Eindhoven, van de beroemde Nederlandse architect Dudok. De nieuwe wijk blijft in ontwikkeling. Ondertussen wordt alweer nagedacht over de volgende fase, waarschijnlijk met verschillende vertrouwde en nieuwe woningtypen.

Grutakker ligt in een omgeving waar wonen, werken en recreëren uitstekend samengaan. Hedel heeft voldoende voorzieningen om in de dagelijkse behoeften te voorzien en ligt in het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard. Hedel ligt tussen de Maas en de Waal en is één van de 11 kernen van de gemeente Maasdriel vlakbij Ammerzoden, Velddriel en Kerkdriel. De historische centra van Den Bosch en Zaltbommel bevinden zich op nog geen 10 minuten rijden en ook de A2 en de A59 zijn snel te bereiken.

Daarnaast maakt Makelaarsoord of Van Kessel & Smit woningmakelaardij graag een afspraak met u om een gedetailleerde uiteenzetting te geven van alle aspecten van het project, zowel bouwkundig, juridisch als financieel. Wij heten u van harte welkom op ons nieuwbouw info centrum op de Waterstraat 23 te Zaltbommel!

Mocht uw interesse zijn gewekt, kijkt u dan verder op de website of laat u informeren door de makelaar.

Adres

Straatnaam: Bouwnummer
Huisnummer: 0
HuisnummerToevoeging: ong
Postcode: 5321 HS
Woonplaats: Hedel

Overige

Maten en ligging

Liggingen: aan rustige weg
Inhoud: 745
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 166
Perceel oppervlakte: 402

Diversen

Dak:

Installatie

Soorten verwarming: c.v.-ketel

Tuin

Tuintypen: achtertuin

Garage

Soorten: aangebouwd steen
Voorzieningen: voorzien van elektra
Capaciteit: 1
← Terug