Bouwnummer 45

Grutakker te Hedel – fase 7 > Vrijstaand type G

Koopsom: € 383.750,- v.o.n.
Woonopp.: 177 m2
Perceelopp.: 301 m2

Fase 7 –

Woningtype: G

Woningtype vormt G steeds een voornaam koppel met woningtype F. Type G heeft aan de voorzijde een grote uitbouw die onderdeel is van de royale woonkamer. Deze grenst aan de eetkamer met een gezellige open keuken die zich gedeeltelijk bevindt in de zij-erker van de woning. Daarnaast is er op de begane grond een bijkeuken. Vanuit de woningen is de tuin bereikbaar via de bijkeuken of via de dubbele openslaande tuindeuren in de eetkamer. Boven zijn naast een tweede toilet en een complete badkamer, drie ruime slaapkamers, waarvan de ouder-slaapkamer beschikt over een dakterras. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een grote slaapkamer en een bergruimte.

Beschikbaar:

Bouwnummer 45 – Koopsom € 383.750,= Inhoud 720 m³. Perceel 301 m². Woonoppervlakte 170 m².

Grutakker is een stijlvolle nieuwbouwwijk met een grote variatie aan woningen. Architect Maarten Otten heeft zich laten inspireren door het bekende ‘Witte Dorp’ in Eindhoven, van de beroemde Nederlandse architect Dudok. De nieuwe wijk blijft in ontwikkeling. Ondertussen wordt alweer nagedacht over de volgende fase, waarschijnlijk met verschillende vertrouwde en nieuwe woningtypen.

Grutakker ligt in een omgeving waar wonen, werken en recreëren uitstekend samengaan. Hedel heeft voldoende voorzieningen om in de dagelijkse behoeften te voorzien en ligt in het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard. Hedel ligt tussen de Maas en de Waal en is één van de 11 kernen van de gemeente Maasdriel vlakbij Ammerzoden, Velddriel en Kerkdriel. De historische centra van Den Bosch en Zaltbommel bevinden zich op nog geen 10 minuten rijden en ook de A2 en de A59 zijn snel te bereiken.

Daarnaast maakt Makelaarsoord of Van Kessel & Smit woningmakelaardij graag een afspraak met u om een gedetailleerde uiteenzetting te geven van alle aspecten van het project, zowel bouwkundig, juridisch als financieel. Wij heten u van harte welkom op ons nieuwbouw info centrum op de Waterstraat 23 te Zaltbommel!

Mocht uw interesse zijn gewekt, kijkt u dan verder op de website of laat u informeren door de makelaar.

Uniek plan in ontwikkeling

Adres

Straatnaam: Bouwnummer
Huisnummer: 45
HuisnummerToevoeging: ong
Postcode: 5321 HS
Woonplaats: Hedel

Overige

Maten en ligging

Inhoud: 720
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 177
Perceel oppervlakte: 301

Tuin

Tuintypen: achtertuin

Garage

Soorten: vrijstaand steen
Voorzieningen: voorzien van elektra
Capaciteit: 1
← Terug