Nieuwbouw projecten

Kasteelpark Ammerzoden

INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR

Laat je droomhuis realiseren op een royale kavel naar keuze bij Kasteelpark Ammerzoden. De ligging van de kavels is ideaal. Je woont landelijk in het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard. Maar ook centraal bij de A2, dichtbij het winkelcentrum en op een steenworp afstand van het gezellige ’s-Hertogenbosch. In dit hoogwaardige, intieme villapark in het gastvrije Ammerzoden kun je ontspannen wonen in alle rust en ruimte.

Dankzij de unieke ligging kun je direct vanuit je eigen woning wandelen en fietsen in een prachtig groen landschap met het Kasteel Ammersoyen als historische blikvanger. Ook kun je je uitstekend vermaken op het water in de omgeving. Zie jij jouw familie al surfen, zwemmen, vissen of met een bootje varen op de Maas? Dat wordt ontspannen leven en thuiskomen.

Jouw droomhuis op een droomlocatie
Er zijn negen hoogwaardige kavels beschikbaar in de prachtige, groene omgeving. Maak een keuze voor jouw ideale locatie en afmeting. De afmetingen variëren tussen de 665 m² en 1.036 m². Op het kavel heb je een grote vrijheid om een droomhuis te bouwen omdat er relatief weinig bouweisen zijn.

Kasteelhof
De straat krijgt de passende naam ‘Kasteelhof’, een autoluw hofje waar je in alle rust woont.

Uw droomhuis?
Heeft u interesse om uw droomhuis te bouwen op één van de kavels? Makelaarsoord en van Kessel & Smit zijn verantwoordelijk voor de verkoop van het project en staat graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden

www.kasteelparkammerzoden.nl

Type woningen