Kasteelpark|Kasteelhof|8

Kasteelpark Ammerzoden > Kasteelpark|Bouwkavels|Kasteelhof

Koopsom: € 399.000,- v.o.n.

De Kavel
Het betreft een hoogwaardige kavel in een prachtige, groene omgeving. Op het kavel heb je een grote vrijheid om een droomhuis te bouwen omdat er relatief weinig bouweisen zijn.

Kasteelhof
De straat krijgt de passende naam ‘Kasteelhof’, een autoluw hofje waar je in alle rust woont.

Het plangebied vormt een nieuwe rand van de kern Ammerzoden in de nabijheid van het kasteel Ammersoyen. Het plan heeft een aansluiting aan de Achterstraat, die alleen toegankelijk is voor voetgangers en fietsers aan de Binnenhoven.

De natuurlijke omgeving wordt versterkt door een groenstrook in het plan te integreren. Drie woningen zijn georiënteerd op de Achterstraat en de overige woningen staan rondom de brede groenstrook. De bestaande woning aan de Achterstraat is opgenomen in het stedenbouwkundig plan.

Sfeerbeschrijving
De beoogde sfeer van het Kasteelpark is een kwalitatief hoogwaardige woonomgeving met ruime woningen op grote kavels. Er wordt veel vrijheid geboden in de architectuur van de woningen. Verschillende stijlen kunnen daardoor naast elkaar bestaan. Uitgangspunt is wel dat er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.
De uitstraling van het openbaar gebied wordt bepaald door een brede groenstrook, ingericht met een watergang en enkele bomen. De ontsluitingsweg is aangesloten op de Achterstraat en legt een verbinding met de Binnenhoven. Deze laatste is alleen te gebruiken voor voetgangers en fietsers. Tussen de groenstrook en de ontsluitingsweg slingert een voetpad, die aan de noordzijde is aangesloten op het bestaande pad Het Leuntje.

Erfafscheidingen
Aan de voorzijde een lage afscheiding middels beukenhaag (max. 1 meter hoog), erfafscheiding aan de voorzijde is tot 1 meter hoogte vergunningsvrij, maar referentiebeelden kunnen als inspiratie dienen;
Zijkanten: groene afscheiding in de vorm van beukenhaag.

Uw droomhuis?
Heeft u interesse om uw droomhuis te bouwen op één van de kavels? Makelaarsoord en van Kessel & Smit zijn verantwoordelijk voor de verkoop van het project en staat graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden

Adres

Straatnaam: Kasteelpark|Kasteelhof|8
Huisnummer: 0
HuisnummerToevoeging: ong
Postcode: 5324 JK
Woonplaats: Ammerzoden

Overige

← Terug