Nieuwbouw projecten

Peerbolte

Ideale locatie!

Op slechts 800 meter vanaf de historische 'Bommelse' binnenstad zal het plan 'Peerbolte' worden gerealiseerd. Een stijlvol plan bestaande uit totaal 3 woningen.

Het plan bestaat uit een twee-onder-een-kapwoning en een vrijstaand huis met garage. Voor een impressie van de woonkamers en de plattegronden, kunt u kijken bij de verschillende bouwnummers.

De stad Zaltbommel is centraal gelegen welke door zijn directe autoverbinding aan de A2 en een eigen treinstation een snelle toegang geeft naar zowel Utrecht, Amsterdam als ook 's-Hertogenbosch en Eindhoven.

Naast alle voorzieningen in de binnenstad welke u op 5 minuten fietsen bereikt beschikt Zaltbommel over basisscholen, een middelbare school en een volledig nieuwe sportaccommodatie voor zowel voetbal als hockey.

Door te wonen in Peerbolte kunt u stijlvol wonen in een nieuwbouwwoning kort bij de historische binnenstad, stadsparken en alle voorzieningen in uw directe omgeving. En niet te vergeten kunt u genieten van schoonheid van de Bommelerwaard.

Type woningen

Stijlvolle vrijstaande woning

€ 409.000