Steenweg 59

Peerbolte > Stijlvolle vrijstaande woning

Steenweg 59 Steenweg 59 Steenweg 59 Steenweg 59
Koopsom: € 409.000,- v.o.n.
Woonopp.: 130 m2
Perceelopp.: 287 m2

Stijlvolle vrijstaande woning

Deze woning is zeer stijlvol vorm gegeven met een kenmerkende mansarde kap, passend bij de jaren ’30 woningen er naast. De woning is gesitueerd op een kavel van 287 m2. Dit ruime perceel maakt dat u de beschikking heeft over een riante tuin van 19 meter diep, een garage naast de woning én parkeerruimte voor twee auto’s op uw eigen terrein.

Het huis staat aan een fraaie toegangsweg naar het historische centrum van het vestingstadje, ca. 600 meter van de Markt. Diverse winkels, maar ook scholen zijn dichtbij te vinden. Kortom, een ideale lokatie!

De woning heeft een waardige entree met toilet en opgang naar de 1e verdieping. Uw woonkamer is meer dan 6 meter breed en bestrijkt een oppervlakte van 39 m2! Aan de achterzijde zijn de de dubbele deuren naar de zonnige tuin.De open keuken, met een fraaie erker aan de voorzijde, is aan de woonkamer gekoppeld zodat u de volledige 11 meter diepte van uw woning optimaal ervaart.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig van 9, 10 en 22 m2. Tevens is er een complete badkamer met douche, bad, toilet en dubbele wastafel. Op de overloop is kastruimte gereserveerd voor uw wasmachine en droger. Op de zolderverdieping is voldoende ruimte om de niet direct benodigde spullen op te slaan. Deze ruimte is dan ook via een vlizotrap te bereiken. Tevens bevinden zich op zolder de installaties voor warmte en ventilatie.

Inhoud: ca. 600 m3, incl. garage.

Koopsom € 409.000,= von.

Adres

Straatnaam: Steenweg
Huisnummer: 59
Postcode: 5301 HJ
Woonplaats: Zaltbommel

Overige

Maten en ligging

Liggingen: in woonwijk
Inhoud: 536
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 130
Gebruiksoppervlakte overige functies: 19
Perceel oppervlakte: 287

Diversen

Dak:

Installatie

Soorten verwarming: c.v.-ketel

Tuin

Tuintypen: achtertuin
Totale oppervlakte: 195

Garage

Soorten: aangebouwd steen
Voorzieningen: voorzien van elektra
Capaciteit: 1
← Terug