Wie zijn wij

Van Kessel & Smit Woningmakelaardij is al sinds 1997 gevestigd in het oude winkelhart van het Gelderse vestingstadje Zaltbommel, aan de Waterstraat 23 en aan de Tolstraat 12. Ons kantoor telt inmiddels vier vlotte, dynamische en professionele medewerkers, allen woonachtig in de regio. Mede door onze verfrissende, innovatieve aanpak zijn wij in relatief korte tijd uitgegroeid tot het grootste regionale makelaarskantoor met het meest complete aanbod in woonhuizen, zowel in bestaande bouw als in nieuwbouw! Dankzij onze flinke formatie hebben wij een groot netwerk opgebouwd waar u maximaal van kunt profiteren. Ook de sociale media heeft bij ons zijn intrede gedaan. Wij weten wat er speelt in de regio.

Onze woningen staan op www.funda.nl en op www.vankesselsmit.nl, waar wij zorgen dat uw woning de aandacht krijgt die het verdient. De volledige informatie kunt u digitaal downloaden of we verzorgen de verzending van de brochure per E-mail of per post, en uiteraard staan wij altijd klaar om u persoonlijk te woord te staan.

Communicatie en service zijn voor ons het hoogste goed. U krijgt bij ons de volle aandacht. Ons motto is: zeg wat je doet en doe wat je zegt. Helder en duidelijk.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoed-deskundigen (NVM) en zijn Stichting Vastgoedcert -gecertificeerd. Wilt u uw huis verkopen of heeft u een taxatie nodig? Kijk dan verder op deze website of neem direct contact met ons op voor een (vrijblijvende) afspraak.

Het team van Van Kessel & Smit Woningmakelaardij:

Jack van Kessel

Nanne Geert Smit

Kirsten van der Kolk – Commercieel medewerkster binnendienst